Craven College keskiviikkona 28.6. Saviniemen stadionilla Myllykoskella

Englantilaiset Craven Collegen jalkapallovalmentajaopiskelijat saapuvat opettajien johdolla kaksiviikkoiselle vierailulle Kotkaan 18.6.–2.7 Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian vieraaksi.
Keskiviikkona 28.6. opiskelijat/opettajat tulevat Saviniemen Stadionille ja he pitävät kahdet harjoitukset Kouvolan seudun futisjunioreille.

Jalkapalloharjoitukset on tarkoitettu 8-13- vuotiaille tytöille ja pojille ja ne pidetään klo 10.30–12.00 ja 13.30–15.00. Käytössä on Saviniemen stadionin puolikas kenttä ensimmäisissä harjoituksissa ja koko kenttä toisessa harjoituksessa. Olisi toivottavaa, että alueen seurojen/joukkueiden valmentajat ottaisivat Craven College – tapahtuman harjoitusohjelmaansa ja em. päivänä ei olisi esim. seuran normaaleja harjoituksia.

Mikä on Craven College?
Craven College on Englannin Skiptonissa toimiva Suomessa toisen asteen oppilaitokseen verrattava ammattiopisto, jossa koulutetaan jalkapallovalmentajia. Suomessa vastaavia oppilaitoksia ovat KSAO Kouvolassa ja EKAMI Kotkassa.

Valmentajaluento / koulutus
Harjoitusten välissä klo 12.30–14.15 pidetään maksuton valmentajaluento MYPA-talolla tai käytännössä kentällä. Aiheena on ”8-13- vuotiaiden jalkapalloilijoiden taitoharjoittelu”. Luennoitsijana/kouluttajana toimii Luke Swindlehurst, joka on toiminut mm. Liverpoolin naisten edustusjoukkueen valmentajana ja myös Man Unitedissa. Hän toimii opettajana Craven Collegessa.

Craven College – tapahtuman Saviniemessä järjestää Kouvolan Urheiluakatemia yhteistyössä MyPa-Junioreiden ja Kouvolan Jalkapallon kanssa.
Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumiset (joukkueittain = urheilija – ja valmentajamäärä) ma 26.6. klo 12.00 mennessä, timo.pahkala@kymli.fi.

Tervetuloa!

Lisätietoja ja tiedustelut:

Timo Pahkala
akatemiajohtaja
puh 040 354 2530
timo.pahkala@kymli.fi
www.kouvolanurheiluakatemia.fi
https://www.facebook.com/kouvolanurheiluakatemia/