Kaikkiaan 21 valmentajaa/junioripäällikköä ja seuratoimijaa oli koolla torstaina 6.4. klo 10-13 pidetyssä tapaamisessa, jossa käytiin läpi mm. hiljattain valmistuneen
akatemiaurheilijakyselyn tulokset, akatemian valmentajakehitysohjelma - AKUVA:n toimintamallia kaudelle 17-18 ja KJP:n junioripolkua/valmennuslinjaa.

Timo Pahkala esitteli akatemiaurheilijakyselyn yhteenvedon/tulokset. Vastauksia saatiin kaikkiaan 58. Urheilijakyselystä nousseet toiveet / kehitysehdotukset otetaan vastaan ja niihin pyritään vastaamaan akatemiavalmennuksen, tukipalvelujen jne. osalta kaudelle 17-18. Seuraavaksi akatemian johtoryhmä käsittelee urheilijakyselyn yhteenvedon kokouksessa 21.4.

KHarri Mannonen esitteli valmentajakehitysohjelma AKUVA:n toimintamallia kaudelle 17-18. AKUVA tulee slauseesta ”ajattele kuin valmentaja”. Em . koulutuksen tarkoituksena on mm. kehittää
lajien välistä yhteistyötä ja parantaa valmentajien osaamista. Toimintamallia on aikaisempina vuosina testattu Loimaalla ja Kouvolassa, lähinä koripallovalmennukseen. Nyt konseptia on tarkoitus tuoda akatemiavalmentajille. Paikalla olleista valmentajista useat ilmaisi kiinnostuksen lähtemisestä mukaan valmennusprosessiin.

Jukka Lindström esitteli KJP:n junioripolun/valmennuslinjan, Kujalan Jarin ja valmennuspöäällikkö Halosen Henrin ollessa estyneitä. Esitys synnyytti keskustelua yli lajirajojen valmennuksen organisoinnista hallintoon. PokLin Suurnäkki ja Setälä kertoivat miten esim. juniorijääkiekko on organisoitunut viimeisen 10 vuoden aikana.

Seuraavaksi valmentajaverkosto kokoontuu syksyllä ja aihetta ei ole vielä päätetty.