Yleistaitovalmennus

Pohjalta asti kestäväksi hiottu fysiikka on jokaisen urheilevan nuoren oikeus. Yleistaitovalmennus on suunniteltu korjaamaan myöhemmin kalliiksi käyviä puutteita nuoren urheilijan fysiikassa, mahdollistaen lajitreenin viemisien kokonaan uudelle tasolle.

Kovan tason urheilu vaatii syvän perustuksen

Suuri osa nuorten urheilijoiden rasitusvammoista on ehkäistävissä riittävällä liikkuvuus- ja voimaharjoittelulla. Yleistaitovalmennus on suunniteltu korjaamaan puutteita nuorten urheilijoiden peruskunnossa ja taidoissa, mahdollistaen lajitreenien viemisen korkeammalle tasolle.
Yleistaito

Motivaatio treenin ytimessä

Nuoret kokevat usein, että jotkut asiat ovat mahdottomia heille. Usein syynä on vain oikeanlaisten liikeprogressioiden puute. Tämä on helposti korjattavissa motivoituneessa ympäristössä, jossa edetään hyvää tahtia, mutta nuoren ehdoilla.

Telinevoimisteluun pohjautuva fysiikkaharjoittelu

Olkapäiden, selkärangan ja lantionseudun optimaali liikkuvuus yhdistettynä perustavanlaatuiseen kehonhallintaan - Siitä on nuoren urheilijan loukkaantumisista vapaa tulevaisuus tehty! Urheiluakatemian yleistaitovalmennus on suunnattu kaikille tavoitteellisesti treenaaville nuorille urheilijoille.

Ilmoittautuminen yleistaitovalmennukseen

YLEISTAITOVALMENNUSTA EI JÄRJESTETÄ SYYSKAUDELLA 2019! PYRIMME KÄYNNISTÄMÄÄN YLEISTAOTREENIT KEVÄTKAUDELLA 2020.

Yleistaitovalmennus

7 + 5 =

Valmentajat

Petri Pätäri

Petri Pätäri

Liikunnanopettaja

Petri Pätäri toimii päätoimisesti liikunnanopettajana Valkealassa ja toimii Kouvolan Jalkapallon fysiikkavalmentajana.

Maria Taskula


Maria aloittaa akatemian päätoimisena valmentajana 3.9.2018. Maria myös ohjaa Tempon telinevoimisteluryhmiä kaudella 2018-2019 ja pitää fysiikkavalmennuksia Kouvolan Taitoluistelijoille. Hänellä on yli 10 vuoden ohjaajakokemus telinevoimistelusta. Marialla on ohjaajakoulutusten lisäksi lähihoitajan ja koulunkäynninohjaajan koulutukset.

Teemu Turpiainen

Teemu Turpiainen

Liikunnanopettaja

Teemu toimii liikunnanopettajana Valkealan Kirkonkylän koululla. Teemu tuuraa valmennuksessa Petriä tai Mariaa heidän ollessa estyneitä. Valmennuspuolella Teemun erikoisosaamista ovat motorinen oppiminen, ryhmädynamiikkojen tutkimus sekä hyödyntäminen yhdessä nuorten tunnetaitojen kehittymisen kanssa.