Urheiluakatemiaan kuuluvat painijat Teemu Laurila ja Emil Huovila saavuttivat menestystä Kajaanissa 11.-12.12. käydyissä vapaapainin kadettien (17v) SM-paineissa. Molemmat pojat osallistuivat sarjaan 54 kiloa, jossa Teemu nappasi SM-hopeaa ja Emil pronssia. Teemu voitti matkalla finaaliin kolme ottelua ja finaalissa Leo Westerlund oli tällä kertaa etevämpi pistein 1-4. Emil Huovila voitti alkusarjan otteluissa yhden ja hävisi toisen, jonka jälkeen vuorossa oli pronssiottelu. Pronssiottelussa tilanteen olleessa 2-2 Emil teki mattopainissa kahden pisteen arvoisen vyörytyksen, jonka jälkitilanteesta vastustaja Artturi Sulin pääsi taakse ja sai vielä pisteen. Ottelu päättyi Emilin 4-3 voittoon.
Kouvolan menestystä täydensi Niko Gardemeisterin kulta sarjassa 69 kiloa. Nikon esitys oli kerrassaaan loistava! Kaikki kuusi ottelua päättyi Nikon ylivoimaiseen pistevoittoon!

Kuvassa valmentajat ja painijat. Vasemmalta valmentaja Jyrki Kohtala, Emil Huovila (pronssia), Teemu Laurila (hopeaa), Niko Gardemeister (kultaa) ja valmentaja Marko Sillanpää. Onnittelut painijoille ja valmentajille SM-menestyksestä!