Akatemian valmentajaverkosto kokoontui 31.1, jossa aiheena oli qridi sport, yksi valmennus ja Valkeala Basketball Academy (VBA:n) toimintamallin esittely.
Kimmo Koskenkorva Qridi Sportista esitteli valmentajille työkalua urheiluvalmentautumisen avuksi ja tueksi. Kävi ilmi, että juniorivalmennuksessa jääkiekossa ja muodostelmaluistelussa oli qridi sport jo käytössä.

Jukka Lindström kertoi vuodelle 2023 tehdyn akatemian strategian ”yhden valmennuksen periaatteen” toteutumisesta. Jukka keskustelee eri lajien tilanteesta ja tarkoitus on
selvittää kevääseen 2019 mennessä jokaisen akatemialajien tilanne. Miten akatemia voi tukea lajeja/akatemiavalmennusta paremmin, jotta urheilijat kehittyvät lajeissaan? Tätä mm. selvitetään
valmennuskiertueella.

Harri Mannonen kertoi VBA:n tilanteesta ja toimintamallista. Todettiin, että koripalloliiton päävalmentaja Henrik Dettmann on tulossa 12.2. Kouvolaan kertomaan koripalloliiton näkemyksiä VBA-toiminnalle. Heti valmentajaverkostotapaamisen jälkeen alkoi kevään ensimmäinen akuva-koulutus, johon osallistui kahdeksan valmentajaa.