Kouvola Sport Academy training camp 11.-13.6.2018

Kouvolan Urheiluakatemia järjestää sport academy training campin 11.-13.6. Mansikka-ahon urheiluhallilla ja sen lähiliikuntapaikoilla. Järjestyksessään neljännen akatemialeirin lajivalikoimiin kuuluu ainakin jalkapallo, koripallo, taito/muodostelmaluistelu ja salibandy. Lisäksi pyrimme saamaan muitakin lajeja mukaan. Leiri on tarkoitettu 10-15-vuotiaille (08-02-syntyneet) tavoitteellisesti harjoitteleville urheilijoille.

 

 

 

Akatemialeiri järjestetään yhteistyössä Kouvolan Jalkapallon, Kouvojen, Sudet Salibandyn ja KooKoo Jäätaitureiden kanssa. Myös muita seuroja ja lajeja pyritään saamaan mukaan.

Akatemialeirin valmennus ja koulutus

Akatemialeirillä valmentajina toimivat Kouvolan Urheiluakatemian valmentajia ja tarvittaessa muitakin valmentajia. Kouluttajiksi mm. ravintoluennoille tulevat alan asiantuntijoita.
Lisätietoja: Timo Pahkala puh 040 354 2530, timo.pahkala@kymli.fi; Jukka Lindström puh 050 5941929, jukka.lindstrom@kymli.fi

Akatemialeirin hinta 90e

Akatemialeirin hinta 90e sisältää mm.
- kolme lajiharjoitusta
- kolme yleistaito/fysiikkaharjoitusta
- ravinto ja psyykkisen valmennuksen luennot
- lounaan ja välipalan joka päivä
- vakuutuksen
- harjoituspaikat ja tilat

Leirin peruutusehdot:
26.5.-3.6. peruuttaminen maksutonta
4.6-10.6. hinnasta palautetaan 50%
11.6. jälkeen maksua ei palauteta

Akatemialeiripäivän aikataulu/rakenne

Ohjelmaa on leiripäivinä ma-ke klo 8-16 välillä rytmityksellä: yleistaitoharjoitus, luento, lounas, lepo/vapaa-aikaa ja lajiharjoitus. Tarkempi lajikohtainen ohjelma selviää, kun tiedetään mitkä lajit ja montako leiriläistä on tulossa.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

8 + 5 =